Gå till ,[object Object]

Allt om mina läppar och fillers

i samarbete med Face Perfect

Jag började göra mina läppar december 2015. I början gjorde jag med lite för långa månaders mellanrum så för mig åkte de ut väldigt fort.. Skulle säga att de 2-3 första gångerna jag gjorde så fick jag starta om på 0 flera gånger innan de verkligen höll..

Detta ska ni verkligen tänka på, det kommer inte räcka att gå och göra läpparna en gång sen håller det utan detta är något man kommer behöva göra successivt! (Jag har gjort mina läppar 5 ggr och har varje gång lagt i 1ml förutom senaste gången då ja la 0.5 ml)

Senaste gången var i November och nu kommer jag göra det efter sommaren igen nästa gång.

Men iallafall, nu de senaste gångerna har jag endast fokuserat på att ändra formen på mina läppar och inte göra de så mycket fylligare då jag är nöjd med storleken. Och detta har verkligen NadjaFace Perfect(Klick!) hjälpt mig med så mycket, hon förstår verkligen hur man vill göra och är såå bra på det hon gör!

Om man kollar på andra före/efter bilden ser man att jag har väldigt ledsna/arga läppar som drar sig neråt och det är bland annat något av det vi fixat till! Fillers handlar alltså inte bara om förstora läpparna.

Ska ni gå någonstans i Göteborgs området är det verkligen dit ni ska gå, HÄR(Klick!) hittar ni hennes instagram och HÄR(Klick!) kan ni boka tid hos henne.

Jag måste faktiskt säga att jag är så glad över att jag gjort mina läppar då jag hade väldigt mycket komplex för det när jag var yngre och tycker ändå att det ser naturligt ut även om jag lagt i såpass "mycket". Vill ni se en video där jag fixar mina läppar tryck HÄR

Hoppas ni uppskattar sådanhär inlägg! PUSS

Gillar

Kommentarer

Emellie_Larsso
Emellie_Larsso,
Riktigt snygga läppar, dem ser verkligen naturliga ut!
nouw.com/emellie_larsso
frida
,
vilket program / app redigerade du bilderna i? 😊
duvetmarie
duvetmarie,