Gå till ,[object Object]

AW

Jag hittade en gammal värme tång hos mamma som ja använde senast för kanske 10 år sedan där man får till dessa vågorna (bilden ovan) och först fick jag panik och tyckte jag såg så liten ut men tillslut så började jag faktiskt tycka de är snyggt! Har ju 99% av gångerna mina standard lockar så kul att göra något annorlunda

Först blev de några glas och benne pasta hemma hos Carro med lite härliga tjejer innan vi traskade ner till linnéterassen och mötte upp fler, tillslut kom även Oscar och hans vänner så vi var sjukt många!

Vid halv 12 bestämde sig jag & Oscar att vi skulle checka in på hotell istället för att ta taxi hem, checkade in på bellora och morgonen därpå åt vi super god hotell frukost innan vi åkte hem igen!

Gillar

Kommentarer

Amanda
Amanda,
Hur känns det för dig just nu i dessa tider att skriva "så vi var sjukt många". Känns det bra? Känns det kul och rimligt liksom? Känner du att du tar ansvar och visar medmänsklighet?
duvetmarie
duvetmarie,
Fast är de mitt ansvar att tänka på alla andra? Om jag och några vänner ska på AW och de sen dyker upp mer folk? Inte mitt ansvar, jag kommer inte sluta leva pga Corona. Sålänge uteserveringarna är öppna kommer jag fortsätta gå dit sålänge jag är frisk.
nouw.com/duvetmarie
IP: 82.99.3.229