Gå till ,[object Object]

AW

Jag hittade en gammal värme tång hos mamma som ja använde senast för kanske 10 år sedan där man får till dessa vågorna (bilden ovan) och först fick jag panik och tyckte jag såg så liten ut men tillslut så började jag faktiskt tycka de är snyggt! Har ju 99% av gångerna mina standard lockar så kul att göra något annorlunda

Först blev de några glas och benne pasta hemma hos Carro med lite härliga tjejer innan vi traskade ner till linnéterassen och mötte upp fler, tillslut kom även Oscar och hans vänner så vi var sjukt många!

Vid halv 12 bestämde sig jag & Oscar att vi skulle checka in på hotell istället för att ta taxi hem, checkade in på bellora och morgonen därpå åt vi super god hotell frukost innan vi åkte hem igen!

Gillar

Kommentarer

Suss
,
Gillar verkligen din blogg och tycker du har en sådan härlig utstrålning men undrar lite hur du resonerar när du sitter med så många på uteservering när det är Corona tider?
duvetmarie
duvetmarie,
Jag sitter endast nära mina vänner och vi sitter utomhus hela tiden, sålänge uteserveringarna håller uppet så anser jag att man kan fortsätta gå dit men hålla avstånd och tänka på att ha med handsprit och tvätta händerna! Och såklart inte gå dit om man skulle känna några symptom .
nouw.com/duvetmarie
tildablanksvard
tildablanksvard,
brallans
brallans,
Kul med aw och såå mysigt med en spontan hotellnatt ju!! <3
nouw.com/brallans
Amanda
,
Hur känns det för dig just nu i dessa tider att skriva "så vi var sjukt många". Känns det bra? Känns det kul och rimligt liksom? Känner du att du tar ansvar och visar medmänsklighet?
duvetmarie
duvetmarie,
Fast är de mitt ansvar att tänka på alla andra? Om jag och några vänner ska på AW och de sen dyker upp mer folk? Inte mitt ansvar, jag kommer inte sluta leva pga Corona. Sålänge uteserveringarna är öppna kommer jag fortsätta gå dit sålänge jag är frisk.
nouw.com/duvetmarie