Gå till ,[object Object]

Denna vecka

Måndag: vaknade precis upp i Onsala och om en stund ska vi upp och äta en mys frukost innan jag åker och jobbar resten av dagen!

Tisdag: Ska tvätta på förmiddagen för de behövs! Sedan kommer min fotograf Felicia till mig så ska jag fixa hennes fransar och sen ska hon fota mig. Därefter kommer Fanny till mig så ska vi äta god middag och därefter på event på makeup store!

Onsdag: Vaknar upp med bae som ska följa med mig när jag ska följa med mig när jag gör mina läppar på Dclinic. Ska bli spännande! Därefter ska jag jobba några timmar och avslutar dagen med att äntligen göra mina naglar!

Torsdag: börjar dagen på bästa sätt! Ska göra fotvård med mamma i stan, hur härligt? Därefter blir de jobb heeeela dagen.

Fredag: skulle egentligen varit påskledig (haha) men var tvungen att boka in några kunder så ska jobba och på kvällen tor jag de blir förkrök hos mig sedan utgång på Park!

Lördag: ska hem till mina föräldrar då de ska ha gäster och ska också träffa min lotsas brors bebis för första gången, åh va mysigt!! På kvällen ska jag och Oscar hem till en kompis och kröka.

Söndag: kommer troligtvis vara bakis efter två dagar med alkohol men kommer spendera dagen i soffan med Oscar!

Gillar

Kommentarer

juliazentio
juliazentio,
Älskar solisarna!
nouw.com/juliazentio