Gå till ,[object Object]

Denna veckan

MÅNDAG: vaknade upp hos Emils pappa i Hjo med hela familjen men blev mest en "ligga i soffan hela dagen" dag då Emil blivit sjuk.. Så synd:(

TISDAG: Idag är Emil ännu värre så tror det blir en tidig hemgång för oss.. Planen var att åka hem ikväll men när han inte får i sig någon mat eller kan röra sig från soffan känner jag att vi behöver komma hem.. Usch!

ONSDAG: på förmiddagen ska jag till en piercing studio och göra lite förändring... Ska bli så kul! Dock ont... Sedan blir det jobb på eftermiddagen/kvällen.

TORSDAG: ska jobba en stund sen ska jag och Emil möta upp två vänner så ska vi iväg till halloween på Liseberg!!! Så fruktansvärt kul.

FREDAG: ska ta en franskund på morgonen sen ska jag och Emil till Tjuvkil där jag bodde innan och passa mina hundar hela helgen! Kan ni förstå hur mysigt, längtar så mycket.

LÖRDAG: kommer vara i Tjuvkil hela dagen, laga god mat med min kärlek och gå massa mysiga promenader i skogen. Underbart!

SÖNDAG: alla helgonsdag och även exakt 11 år sedan min pappa gick bort så jag och Emil ska dit och lägga blommor och tända ljus <3

Gillar

Kommentarer