Gå till ,[object Object]

Denna veckan

MÅNDAG: har tagit ledigt från jobb för att fixa de sista inför fotograferingen, har faktiskt inget annat planerat! Tror inte jag kommer hinna med så mycket mer ändå.

TISDAG: De kommer hit en fotograf för att fota lägenheten inför försäljning och därefter har jag några timmars jobb på salongen!

ONSDAG: Ännu en ledig dag, men ska jobba helg så det är därför! Ska träffa min bästa Felicia i stan och hjälpa henne shoppa lite sen ska ja träffa min (plastbror, lotsasbror, extrabrors???) bebis, gud va mysigt!!!

TORSDAG: ska jobba hela dagen, först har jag lite samarbeten att ta tag i sedan jobba i salongen. Därefter tror jag att ja ska träffa några vänner och kröka (?) har inte jätte bra koll men det ska bli kul iallafall!

FREDAG: Tråkigt nog inga planer, ska försöka bjuda hem någon på tacco fredag! Mys

LÖRDAG: jobbar på förmiddagen sen har ja lite oklara planer men kanske att jag Felicia och Sarah(tjejen som bor hos mig) ska till starbowling och ha en rolig kväll! Hoppas på det!

SÖNDAG: ska verkligen ta denna söndagen till att sova ut ordentligt och inte göra ett skit, var sjukt längesen jag hade en sådan dag!

Gillar

Kommentarer

Enboms
Enboms,
SUPERfin blogg!!!
nouw.com/enboms