Gå till ,[object Object]

Denna veckans planer

MÅNDAG
Sarah kom så de blev en frukost tillsammans innan jag åkte iväg till jobbet i några timmar! Nu kom jag nyss hem och ska bara ta de lugnt hela kvällen. Fixa lite blogginlägg osv.

TISDAG
Har äntligen en tid hos frisören kl 13.00 så det ska jag göra och därefter åka direkt till jobbet och jobba resten av kvällen! Blir kanske myskväll med någon vän på kvällen.

ONSDAG
Eftersom jag fixade håret igår så skall ja möta upp Felicia så ska vi fota nya header bilder, kände att det var dags nu! Headern jag har just nu är typ ett år gammalt.. Sen ska jag träffa Marie i stan, wie! Och ska avsluta kvällen med att spraytana mig, kommer komma upp ett inlägg om detta!

TORSDAG
Ska träffa bästa Felicia och mysa med henne en stund innan jag ska iväg och jobba i salongen och direkt efter ja slutat ska ja fixa mina naglar, just nu ser de hemska ut..

FREDAG

Har först lite jobb på salongen som jag startar dagen med därefter på kvällen är det "Fifthy shades of Park Lane" så vi är rätt många som ska dra dit vilket ska bli skit kul, blir nog att föra hemma hos någon innan också vilket alltid är roligt!

LÖRDAG
Kommer troligtvis vakna upp rätt bakis så hoppas på en rätt lugn dag, det är väll mello final? Så kanske ska ta och kolla på det, tycker det är skit mysigt!

SÖNDAG
Inga planer alls än sålänge!

Sen ska ja också klämma in och träffa min saknade @juliawallgren någon dag i veckan!

Gillar

Kommentarer

Hanna,
Vill du ha 6 grymma tips om hur man tjänar pengar via bloggen? Ni hittar de här - http://www.devote.se/hanshen/6-saett-att-tjaena-pengar-paa-via-bloggen-30708474
hanshen.se
Sara
,
Hur lång hårförlängning hade du som tex på dessa bilder? alltså 40 cm, 50 cm?