Gå till ,[object Object]

Förlåt för min frånvaro

Hej mina båsta läsare som forfarande är kvar även om min uppdatering suger ibland..

Dock så kan jag ju säga såhär, jag har verkligen "the time of my life" nu, jag är singel och de är faktiskt så j*vla underbart, jag har så roligare och jag gör mer saker. Säger verkligen inte nej till något och ja jag mår verkligen så fruktansvärt bra. Inte något agg mot mitt ex för jag hade väll trevligt väl i stunden men nej det var inte alls rätt och det är så skönt att man verkligen insett det.


Annars då, igår var vi på någon after ski event (?) krökade och hade de gött med kungsbacka gänget eller vad ja ska kalla dom. Därefter åkte vi hem till en kille och fortsatte kröket där, somnade väll runt 4 imorse och tog tåget hem vid 11. Då åkte jag till min bästa tjej felicia , åh va hon är bra!! Hennes pojkvän lagade pannkakor till oss och nu har jag precis vaknat efter en powernap. Helgen har ju bara börjat!!

Gillar

Kommentarer

Amanda,
Skönt att du mår så bra!! 😊
amandalarsson.nu
claratime
claratime,
seagullcrying
seagullcrying,
Se till att njuta. När jag gjorde slut med mitt x's så trodde ja aldrig jag skulle hitta någon, så jag hade en sådan sjuk vår/sommar (där hade jag the time of my life) helt klart en av dom bättre perioderna i mitt liv. Så se nu till att njuta, svina och ha förjävla kul nu
nouw.com/seagullcrying