Gå till ,[object Object]

Fyra mobilbilder från idag

Efter ha sovit i 15 timmar vaknade jag upp och mådde lite bättre än igår, tur det! Tog en lugn förmiddag och myste mestadels med valparna innan jag åkte hem till Sofia där Amalia, Iris och Klara också var. Vi bakade och bara myste!

Ser ni hur underbart de är ute? Massa snö och blå himmel kan ju vara de finaste någonsin! Nu är jag hemma hos oscar och pluggar inför utbildningen imorgon. Kram

Gillar

Kommentarer

Ewelina
,
Hej! Detta är en fråga jag gått runt och undrat över såå länge och eftersom att du är fransstylist så kanske du vet svaret! Varför är skillnaden på hur "fylliga" och många fransar man får olika beroende på salong/stylister?! Jag brukar välja singel-metoden och mina fransar brukar vara i samma skick varje gång jag gör dem, MEN en av salongerna jag går till är väldigt försiktiga och det ser liksom "glest" ut efter de är klara, medans den andra salongen jag går till ALLTID ger mig fylliga och dessutom många fransar oavsett hur många egna fransar jag har. Varför är det såhär? Jag förstår liksom inte varför inte alla salonger applicerar så många fransar som möjligt? Kanske en flummig fråga men hoppas du fattar haha!