Gå till ,[object Object]

How to get icy blonde.

Redken fashion waves här - no yellow fanola silvershampoo här - Ice blondy här - depend blekning här

Jag får så ofta frågor ang mitt hår. Oftast vilken frisör jag går till och svaret är mig skälv, hahah jag är såklart inte utbildad frisör men jag tycker de är väldigt roligt att testa nya hårfärger och prova sig fram och måste ändå säga att jag blivit rätt bra på det!

Hade ett samarbete på instagram med Lyko där jag fick klicka hem några skönhetsfavoriter. Blev såklart den BÄSTA blekningen från Depend. Ska ni använda blekning är det den ni ska köpa! Mitt favorit silvershampoo från Fanola, ett nytt saltvattenspray som ja har hört så gott om och tycker verkligen att mina lockar blev ännu bättre med det i!

Och sist men inte minst en hårfärg från Four Season som hade fått jätte bra betyg på Lyko och måste bara säga att jag är helt sjukt nöjd med den. Mitt hår har nog aldrig varit såhär kallt och fint! För det jag oftast tycker är de stora problemet i att få kallt hår är att man måste använda pigment som är lila/blå vilket är så lätt att ens hår också blir lila/blått på vissa partier. Men denna hårfärgen gjorde verkligen bara håret vitt och kallt!

Filmade hela processen när jag färgade så det kommer upp en video på det i veckan!

Gillar

Kommentarer

Faronsson
Faronsson,
Så smyggt!!😍
nouw.com/faronsson
claratime
claratime,
Åh så snyggt!
nouw.com/claratime