Gå till ,[object Object]

Juni 2016

Tog äntligen studenten, tror jag var en av de som längtade mest då jag inte trivdes speciellt bra i min klass, skola eller umgänge. Var knappt något i skolan i slutet då de fick mig må riktigt dåligt men jag pluggade som en gris i slutet för att ja ville bara få de överstökat och ja klarade de. Fyf*an va underbart!

Flyttade hemifrån till min första egna lägenhet! Som ja köpte för mina egna pengar. så stolt att kunna säga det! Detta hände väll dock i slutet av maj men de tog sitt tag innan allt var klart så det var in mot Juni med. (bilderna är tagna under försäljningen nu i år)

Fotade riktigt snygga outfit bilder med Felicia som ännu idag fotar mig. Helt klart den bästa fotografen jag fotat med, ni hittar hennes hemsida här. (obs. ej betald reklam utan gör det för jag verkligen tycker hon är grym!)

Välkomnade (och överraskade) hem tre fina och bruna vänner som varit och rest i Europa, kolla va fina dom är!! Blev inte riktigt som planerat då deras flyg blev flera timmar försent men efter några timmars häng på Landvetter kom de äntligen hem, Glad att jag har er <3

Bjöd in min fina vän på en somrig lunch mitt i målningen hemma i lägis, bodde verkligen i ett renoverings projekt i flera månader.. Inte alls kul! Sen blev det väldigt mycket shopping till lägenheten typ HELA juni, här en del från Lagerhaus!

Började få iordning lite på lägenheten (efter många om och men och efter väldigt många timmars fix...) här är mitt sminkbord som har flyttats runt väldigt mycket i sovrummet. Men här stog de fint ett litet tag iallafall! Får dock lite ont i ögonen av att se att de inte finns några lister på dessa bilder...

Fixade riktigt somliga naglar samt henna tatuering på båda händerna, hur snyggt är inte det då? Måste göra det nu till sommaren igen! Någon av er som har tips om någon som gör det? Kommentera!

Firade midsommar med några vänner, först i våran lägenhet med god lunch därefter hos en annan vän som hade styrt ihop ett partytält på hans bakgård. Inte en av de bästa midsommaran jag haft men men.

Som ett bikini-shopping-freak jag är köpte ja på mig massa nya bikinis inför sommaren och här är en av de alla ja köpte. Brukar köpa från Ebay för de är så fruktansvärt billiga, någon av er som gör samma? Då gör de inget om de inte är lika snygga som man trott sen. Här er man min henna tatuering bättre med. Gud så snyggt!

Gillar

Kommentarer