Gå till ,[object Object]

Kjejsarsnitt

Jag vet knappt vart jag ska börja... Som jag tidigare sagt väntar min chihuahua valpar och vi har känt hela veckan att de varit påväg och kl 02 inatt väckte mamma mig för då hade Glittra börjat få värkar (okej nu vet inte jag alla medicinska ord rätt kanske men tror ni förstår ändå!) så där satt jag och min mamma i 1-2 timmar och de hände inte super mycket tills en valp var påväg ut men från ingenstans åker tillbaka in och Glittra krystar och krystar men den kommer verkligen inte ut..

Vi blir såklart super oroliga och ringer blåstjärnan och de ber oss komma in, vi är där runt 4-5 och gör röntgen och ultra ljud och ser att alla valpar mår bra men den som ligger längst ut ligger snett och de andra två valparna började bli riktigt oroliga..

Så de fick bli operation med kjejsarsnitt för att få ut valparna såfort som möjligt. Att söva djur (&
Människor med såklart)
känns ju alltid lite jobbigt.. Så den 1 & 1/2 timmarna vi väntade var verkligen de längsta någonsin.

Alltså LYCKAN när först tre små helt underbara valpar kom och därefter Glittra. Så tacksam att allt gick bra och efter någon timme när Glittra vaknat till lite mer fick vi åka hem.

Så vid 9 var vi äntligen hemma igen med tre nya familje medlemmar! Och för er som undrar så ska vi sälja två av de. En kille & en tjej!

Gillar

Kommentarer

sofierlindqvist
sofierlindqvist,
Gud vad söta! Hoppas dem mår bra!<3
trix
trix,
Skönt Att det gick bra ändå! Så otroligt söta 😍
nouw.com/trix