Gå till ,[object Object]

Lite mer personlig än vanligt..

Idag har varit en jobbig dag helt klart, varit stressad inför helgen och längtar ihjäl mig efter ledighet och just då börjar de.

Jag jobbar på salong, där jag gör fransförlägning & spraytan. Har väldigt mycket stamkunder och jag tycker verkligen om mitt jobb, men skillnaden på mitt jobb och många andras är att jag får betalat endast när jag har kunder. Jag kan liksom sitta på mitt jobb i flera timmar men inte få betalt. Hur sjukt låter inte det? Så jag har valt att ta betalt för kunder som avbokar sina tider för nära inpå. Vilket är helt självklart kanske ni tänker.

Men nej, för folk som jag har som kunder ska alltså sitta och käfta emot om att ”nej jag tänker inte betala dig för någonting”

Va skulle du sagt om din chef kommer till dig dagen innan och säger ”du imorgon mellan 10-12 kommer du inte få betalat men du kommer få betalt 9-10 & sedan 12-17? De är väll lungt?”

Tro fan att ni inte hade tyckt att det varit okej så varför ska de vara så för oss egenföretagare? Jag blir på riktigt ledsen när de är så många som inte tar mitt jobb på allvar.

Ibland önskade jag att jag hade ett ”vanligt jobb” med ”vanlig lön” . Men är ändå så sjukt tacksam för alla fina & fantastiska kunder jag har. Dom är bäst.

Gillar

Kommentarer

E
,
det kanske är värt för dig att ta depostion vid bokning? så betalar kunden kanske 50% redan vid bokning och resten när man är där
Faronsson
Faronsson,
Tycker du är stark som kämpar på, mer folk som dig!⭐️
nouw.com/faronsson
Amanda
,
Helt sjukt att folk blir förvånade och vägrar betala? Känns ju absolut som en självklarhet att man ska behöva betala om man inte dyker upp/avbokar sent.- likadant som det är hos tandläkaren tex.
Förstår att det blir frustrerande för dig när folk inte fattar det.
tinabanck
tinabanck,
Låter väldigt trist .. 😟
nouw.com/tinabanck