Gå till ,[object Object]

London tips

Boende

Hotel Z, Victoria
St. Giles

Dessa är de hotellen jag kan tipsa om i London, Båda hotellen ligger centralt och har passat oss jätte bra, beror såskart på vad man vill göra och vart man vill åka men jag har varit jätte nöjd men båda två. Mitt bästa tips är att kolla vart ni vill åka om dagarna och därefter se vart de hade passat bäst att bo.

Shopping

Oxford Street
Bond Street/New Bond Street
Harrods
Selfridges
Regent Street
Tror inte jag behöver skriva jätte mycket om några av dessa ställena då alla är väldigt populära. På oxford hittar ni nästintill ALLA affärer och är ni sugna på lite mer dyrare märken är det regent och bond street ni ska gå till samt de stora varuhusen.

Bicester Village
En outlet som ligger 45 min utanför London med tåg, det var så mysigt att bara strosa runt där och man kan verkligen fynda riktigt mycket.

Mat

Granger and.Co
Frukost ställe berömd för deras scramble egg och ricotta pannkakor, gå hit i tid då de oftast blir långa köer! Ligger blandannat i Nothing Hill och Kings Cross

Princi
Italiensk resturang med grymma pastarätter och pizza, ligger i Soho.

Bill's Restaurant
En frukost kedja som ligger lite utspritt i London vad jag förstått. Det fanns riktigt mycket gott på menyn och prisvärt. Pannkakorna var to die for.

Shake shack
Snabbmat när det är som bäst, super goda hamburgare! Finns lite här och där men ligger bland annat i Covent Garden.

Flat iron
Vill ni ha kött till middag är det hit ni ska, tyvärr har det inte bords bokning och ofta väldigt lång väntetid men det är det värt kan jag lova!

Sushi Samba
Jag som inte gillar Sushi åker inte hit för maten men den ska jag ha hört vara magisk. Men att bara åka dit för drinkarna och utsikten, det är de värt. Ligger i Heron Tower.

Övrigt

Camden Market
En marknad som ligger ett stenkast från Oxford Street, det finns både mat marknad och kläder mm. Älskar att strosa runt där.

Musikal
Något som man måste göra om man är i London är helt klart att gå på musikal, har gjort det nästintill varje gång jag varit där och det har alltid varit bra, nu senast var vi på mamma mia, SÅÅ bra!

Afternoon Tea
Något annat typiskt för London är helt klart afternoon tea, de ställeran ja kan tipsa är Sketch och The Ritz. Perfekt paus i shoppingen!

  • London

Gillar

Kommentarer