Gå till ,[object Object]

Min dag i bilder

Dessa inlägg har börjat cirkulera runt på de mesta bloggarna och jag älskar det! Vad tycker ni om sånna här inlägg? Kommer definitivt fortsätta om ni gillar det. Massa kramar

Dagen började med att jag var tvungen att gå upp riktigt tidigt då vi skulle ha besiktning i lägenheten imorse,de kollade badrummet och köket om jag förstod rätt.. Som tur gick de fort men usch ville helst ligga kvar i sängen lite längre..

Tog sedan på mig denna snygga outfiten, både kepsen och brallorna är nya. Kommer upp bättre bilder och länkar till plaggen senare i veckan! Drog iallafall och....

.. storhandla! Brukar åka en gång i månaden och handla jätte mycket så har man det gjort, så skönt att ha hela frysen och kylen full med massa mat. Vuxen poäng!

Efter en snabb lunch la jag mig i sängen med datorn och jobbade i flera timmar, kom i ett riktigt bra flow och gjorde massor med inlägg till er, blad annat julklapps tips som ni kan tjuvkika lite på ovan.

Därefter var de dags för middag och jag lagade en av mina favorit rätter till middag, lax och potatis med sallad och tsatsiki. Nom nom! Något som är så enkelt men oj så gott, middags tips!

La mig i sängen och tände massor med ljus och med matkoma.. Kollade ett avsnitt på PLL och inväntade att Emil skulle bli klar.

Kvällen avslutas med ett fruktfat och glass framför Arrow som vi precis börjat kolla på, är redan fast och har bara hunnit kolla några avsnitt. Godnatt och ha de bäst!

Gillar

Kommentarer

Denise
,
Ooj räcker det där i en månad?! Det där är typ vad jag och min sambo veckohandlar🙄
duvetmarie
duvetmarie,
Haha nej såklart det inte gör , små handlar rätt ofta 😊 hade också nästintill fullt innan jag hqnelqdw
nouw.com/duvetmarie
duvetmarie
duvetmarie,