Gå till ,[object Object]

Min födelsedag

Först och främst vill jag tacka alla för alla fina grattis hälsningar, ni är underbara!

Jag hade verkligen den bästa födelsedagen någonsin, startade med paket och valpmys. Sen lagade oscar en super god brunch till oss med allt ja älskar! Kolla va gott:)

Sen tog vi oss vidare till Oasen där vi åkte skridskor, så roligt! Jag tävlade ju i konståkning många år och saknar det så, verkligen så kul att åka runt lite på isen.

Sen åkte vi hem igen och badade, obligatoriskt efter man varit i ishallen;)

Till middag blev de min favorit mat! Ryggbiff med potatisgratäng, favoritsås och sallad, såååå gott! Och såklart semlor till efterrätt, vet inte varför men semlor med vaniljkräm, ASSÅ SÅ GOTT!

Efter den mysiga middagen med familjen och mormor åkte jag och Oscar in till stan för att kolla bio, de blev Jumanji och den var så bra! Verkligen spännande och jätterolig. Tips!

Det var hela min födelsedag, idag är jag ledig hela förmiddagen och jag ska bara vila, packa väskan inför London imorgon och senare jobba några timmar! KRAM

Gillar

Kommentarer

misslindhe
misslindhe,
Har med åka konståkning, idag är jag bara tränare så skönt att man ändå kam åka runt på isen emellan åt 😍 Skönt att du hade en toppen födelsedag så grattis i efterskott 🎉😊
nouw.com/misslindhe
alicemalmstrom
alicemalmstrom,
Men åååh vaplmys, det lät inte så tokigt! Vad kul att du hade en så bra födelsedag<3 <3
nouw.com/alicemalmstrom
ISA,
Åh grattis i efterskott! Ser ut som en peeerfekt dag ju 😊
isabyl.se