Gå till ,[object Object]

Min fredag

Min klänning är från www.prettylittlething.ciom

Startade dagen med att sätta i löshår (i samarbete med) Hello Bombshell, de är BÄST! När jag va där och tog ut håret i onsdags berättade Malin att det varit jätte många där och sagt att de hittat salongen genom mig, blir så glad! Och för eran skull att ni hittat dit för dom är bäst på sin grej <3

Sedan träffade jag Frida på storan där vi drack lite alkoholfritt innan vi tog varsin bil mot Sandras mottagning. De är alltså Lovisas lillasyster!

Såhär kul hade jag i bilen påväg dit, de var alltså ÅRETS kö så stog helt still i typ en timme.. Glömde ju helt av att de va fredag & att vi åkte i rusnings trafik..

Fina Sandra!
Vi åt god mat och bara snackade, de flesta krökade inför att åka till Summerburst medans jag åkte förbi och köpte godis och nu ligger jag hemma i sängen och ska mysa med mini resten av kvällen. Mys!

Gillar

Kommentarer

EmmeliHarila
EmmeliHarila,
Så söt klänning <3
nouw.com/emmeliharila
Jossen
Jossen,
Så vacker 😍😍
nouw.com/jossen
Carolinejohansson_
Carolinejohansson_,
Hej☺️ Jag har en fråga gällande din Gucci väska, den är otroligt fin😍 Jag funderar på att köpa en likadan, men jag är tveksam till materialet i canvas/tyg.. Jag är rädd att den lätt kan bli ful..? (din ser dock väldigt ren och fin ut) En väska som är i skinn känns mer tålig och man kan torka av den om man skulle råka spilla på den. Men är rädd att det lätt blir fläckar i tyget..? Dock är den magiskt snygg!!
Impregnerar du din väska?
Ha en fin dag! ☺️🌸 KRAM
nouw.com/carolinejohansson_