Gå till ,[object Object]

Min vecka!

MÅNDAG: Var bara hemma hos Oscar hela förmiddagen och tog de lungt innan ja åkte till salongen där jag jobbade till 7 ungefär och därefter åkte jag till Tjuvkil där jag nu är och så ska jag gå ut med mina vovvisar!

TISDAG: är ledig hela dagen så har gjort en lång lista som jag måste ta tag i! Bland annat kolla va jag ska sälja på lördag, rensa ut och tvätta allt en extra gång! Sen på kvällen ska jag och Ogge på bio.

ONSDAG: Ska fota med Felicia igen (!) det var ju väldigt nyligen vi fotade men vill verkligen passa på nu när de blommar så fint i träden, ni kommer älska resultatet! Därefter ska jag träffa Iris, Amalia och Sofia och planera våran resa vi ska göra i sommar. Först var planen Barcelona men vi ska kolla på lite mer alternativ innan vi bestämmer oss. Har ni några tips?

TORSDAG: Skulle träffa Felicia men hon var tvungen att jobba så har faktiskt en ledig förmiddag, ska ta en rejäl sovmorgon och äta frukost i sängen, hur underbart? Därefter har jag lite eftermiddagskunder.

FREDAG: Jobbar förmiddag i salongen, sen ska ja bara hem och förbereda en massa inför lördagen och loppisen, ska prismärka och rensa ut de som faktiskt ska med eller de som ja ska ge bort! Så sover Fanny troligtvis hos mig med, mys!

LÖRDAG: Loppis på hotell eggers, är sjukt taggad! Oj va kul de ska bli. Hoppas de är många av er som kikar förbi!

SÖNDAG: Det är ju valborg så något kanske händer (?) kommer iallafall troligtvis vara sjukt trött efter två intensiva dagar.

Gillar

Kommentarer

FunkoLula
FunkoLula,
Så härliga bilder på dig. Verkligen ett genuint leende, superhärligt!
nouw.com/funkolula
Sonya
,
Kom till Ryssland) Moskva är en mycket vacker stad