Gå till ,[object Object]

Min vecka!

MÅNDAG: vaknade nyss upp ensam hemma hos Oscar och ska ta mig hemåt efter ja ätit frukost. Hinner inte vara hemma så länge innan ja ska iväg och jobba ikväll!

TISDAG: på morgonen måste jag påbörja min packning, jag och Oscar spontan bokade en resa igår kväll men mer info om det kommer.. Därefter träffa Felicia i stan! På kvällen ska jag jobba i salongen.

ONSDAG: en ledig dag så ska hem till Tjuvkil och passa mina hundar över dagen, bokade också nyss en fika med Amalia och Iris! Sen MÅSTE jag hem och packa klart inför resan samt städa lägenheten! Ska bo hos Oscar innan och efter resan då jag ska låna ut min lägenhet till några familjevänner från USA, så blir en massa packning..

TORSDAG: ska städa de sista inför att de ska komma och därefter jobbar jag några timmar och åker hem till Oscar där ja ska "bo" i en vecka ungefär!

FREDAG: är ledig på dagen men ska planera in någon kompis dejt, sen på kvällen ska vi ett gäng fira Felicia som fyllt 20!!! Blir dock en lugn kväll för mig.

LÖRDAG: ska ha Eurovision kväll med Oscar, Fanny och Adde i Tjuvkil, vet knappt om ja skrivit något om de men min hund ska få valpar så antingen kommer de Tors/Fre eller kanske lördag , så ja ska dit och hålla lite koll!

SÖNDAG: Vet inte om ja stannar i Tjuvkil över dagen eller om ja åker hem en sväng men våra familjevänner från USA som bor i min lägenhet kommer till Tjuvkil så blir de grill med hela gänget, riktigt kul!

Gillar

Kommentarer