Gå till ,[object Object]

Min vecka

MÅNDAG: Tillbaka till jobbet efter semestern så jobbade hela morgonen och förmiddagen. Därefter åkte jag hem till Oscar och kom hem för någon timme sen efter tagit några drinkar i Kungsbacka!

TISDAG: Är faktiskt ledig då de ändå är rätt lugnt i salongen. Men ska träffa två kompisar till mig och Oscar så fårse vad vi hittar på.

ONSDAG: jobbar hela dagen på salongen så tveksamt om jag kommer hinna med något mer än så..

TORSDAG: På morgonen har jag inbokat spraytan och därefter fransar, ska förbi stan och göra lite ärenden och på kvällen ska jag och några andra vänner fira bästa Iris som fyller 20 på hatten!! Såå kul.

FREDAG: kommer troligtvis vara lite bakis men om de är fint väder hoppas jag vi kanske åker ut till havet eller något liknande.

LÖRDAG: Denna dagen är fullsmockad av planer. Först ska jag fixa både mig själv och en vän inför en fest/bal vi ska på senare på dagen. När de är klart ska vi in mot stan för att fotograferas av såklart Felicia. Sen snabbt iväg ska jag och Oscar på dop och efter dopet iväg till festen. Så ja de är full rulle hela dagen men tror de kommer bli jätte roligt!

SÖNDAG: kommer vara HELT slut så ska ligga i soffan och kolla walking dead hela dagen! Mys

Gillar

Kommentarer

INSTAGRAM TIPS,