Gå till ,[object Object]

Min vecka

MÅNDAG: Egentligen världens segaste dag då jag inte börjar jobbet förrän vid 17 tiden.. Men ska göra de bästa av situationen och redigera Kroatien vloggarna och helgens vlogg! Sen somsagt jobb resten av kvällen.

TISDAG: Jobbar förmiddag, vilket jag älskar! Så skönt att bli klar med jobbet vid 15 och ha en stor del av dagen kvar. Har inte så mycket mer planer än att vi ska passa en av våra hundvalpar som vi hade nu i somras. Ska bli så mysigt!

ONSDAG: Ska starta dagen med frukost i stan med tre tjejkompisar och därefter fota med min fotograf Felicia och avsluta dagen med några timmars jobb.

TORSDAG: Veckans lediga vardag och ska ta vara på den med en skön sovmorgon och sen ska ja träffa Amalia och Victoria för lite häng!

FREDAG: Ska jobba några timmar mitt på dagen/eftermiddagen och sen har jag faktiskt inga planer alls, blir en lugn fredag!

LÖRDAG: Först skall jag på kalas för att fira min lilla mormor som fyller år <3 Därefter hem till Klara för att också fira henne och de med en härlig kräftskiva! Wie

SÖNDAG: Om jag känner mig rätt kommer dagen spenderas med sängen med chips och bakis-pizza.

Gillar

Kommentarer

isabelhakansson
isabelhakansson,
Kul vecka du har framför dig! 😃
nouw.com/isabelhakansson