Gå till ,[object Object]

Min veckas planering

MÅNDAG: åt mys frukost med ogge och därefter kom mina tjejkompisar till mig så myste vi med valparna hela förmiddagen, verkligen mysigaste!! Avslutade dagen med några timmars jobb

TISDAG: ska kolla på samskolans utspring därefter sätta oss i stan på någon mysig uteservering innan vi ska till Emmas mottagning. Jätte mysigt! Senare möter vi upp mina tjejkompisar och drar till premiären av Epic Tuesday (ni vet väll att ni kan skriva till mig på fb för lista??)

ONSDAG: kommer nog vara lite smått bakis så blir en lugn dag innan jag ska jobba på kvällen.

TORSDAG: på morgonen ska jag fixa mina fransar och göra några ärenden och därefter fota outfit med Felicia, de behövs!! Och ska därefter jobba några timmar i salongen.

FREDAG: Ska ha en kund på morgonen och efter det skall jag hem en stund och packa innan ja åker till Tjuvkil och passar valparna med Oscar hela kvällen. Ska laga mysig middag med, åh!!

LÖRDAG: ska åka fram och tillbaka från lägenheten- Tjuvkil med flyttlådor osv sen på kvällen ska ja träffa en gammal tjejkompis på en drink!

SÖNDAG: Har absolut inga planer men blir la att packa flyttlådor och bara ta de lungt

Gillar

Kommentarer

alvaalarssoon
alvaalarssoon,
Snygga fransar!
nouw.com/alvaalarssoon
marie
,
chansar och ställer en liten halvstel fråga från en stockholmare som ska ner på epic tuesday, är det någon speciell åldersgräns eller kommer man in? hehe 😊
danielalouise
danielalouise,
Du är så jävla snygggg
nouw.com/danielalouise