Gå till ,[object Object]

Mina hårvårdsprodukter

Fudge clean blonde
Jag har hört så bra om detta märket och speciellt detta silvershampoo. Och jag säger bara att denna är helt amaaazing! Dock, den tar väldigt mycket så var försiktiga med denna och låter man den sitta i blir håret lila så inget tips! Nu när jag vill ha grått hår igen tror jag att jag kommer använda denna varje gång ja tvättar håret men har man blont hår skulle ja tipsa att köra varannan/var tredje gång beroende på hur ofta man tvättar.

Balsamet däremot tar inte lika mycket men det är så grymt, båda dessa har jag köpt HÄR

Revlon nutri colour - Maria nila Colour Refresh
Nu när jag ska bli gråhårig igen är det dessa mina räddare, för att vara ärlig så gör jag olika blandningar varje gång, men har mest av den vita samt nr.1002 och sen tar jag i lite lila (för att inte få de gråa att gå mot de gröna hållet) och då lite svart för att få det grått.

Finns HÄR & HÄR

Maria nila heat spray (HÄR) - Lanza Beach spray (HÄR) - Lanza trauma treatment (HÄR)- KMS silk sheen (HÄR)

För att vara helt ärlig så är jag inte bäst på att använda hårprodukter men när jag väl använder något så är det dessa. Den första är en kräm spray från Maria Nila som jag använder innan jag plattar/lockar, en beach spray , ett grymt treatment för oss som bleker håret (!) och min favvo silk sheen som jag använt i alla tider, jag bara älskar den! Det är en leave in konditioner som gör håret så fint.

Gillar

Kommentarer