Gå till ,[object Object]

Mina sommarplaner

9-10 Summerburst Göteborg

Moa jag och Emilia förra året inne på Summerburst!

Såklart ska jag på Summerburst även iår, det ska verkligen bli en grym helg och ska ta vara på hela dagarna och hänga med riktigt sköna människor!

6-13 Augusti Kroatien

9-10 Juni Summerburst Stockholm

Jag och finaste vännen!

Jag och min partner in crime ska också till summerburst i Stockholm, blir en grym weekend och bästa av allt är att Justin spelar!! Åh min babe

24-25 Juni Smögen

Två bilder från midsommar förra året! Kolla va ja fixat hemma hos mig, mums

Planerna för midsommar (eller ja midsommardagen) är att vi ett stort gäng ska åka upp till Smögen och fira midsommar där, ska verkligen bli sjukt kul då ja aldrig varit i Smögen på midsommar innan. Sitta på klipporna med musik och go dricka, åh va härligt!

27 Juni-3 Juli Barcelona

Mina tre bästavänner som ja ska åka med! Hur fina är dom inte?

Förra veckan bokade äntligen vi fyra en resa till barcelona, blir sex dagar och fem nätter där med massa sol, shopping, bad och god mat! Aldrig varit i Barcelona tidigare så om ni har några tips så kommentera gärna.

6-13 September Kroatien

Två bilder från Thailand förra året!

En till resa som är bokad är Kroatien, jag ska med min familj, några familjevänner och förhoppningsvis Oscar åka ner till Zadar i en vecka. Vi har hyrt ett hus och ja hoppas på grymt väder, perfekt avslut på sommaren!


Sen kommer jag spendera mycket tid i Onsala och också ute i Tjuvkil och på Marstrand, kommer såklart jobba mycket men ta vara på all ledig tid! Kanske blir någon kortare weekend resa med Ogge med men det återstår att se, så taggad på denna sommaren!

Gillar

Kommentarer