Gå till ,[object Object]

Mitt 2017 - del 1

Januari

Januari kunde inte börjat sämre, hade precis gått igenom ett break-up och tappade mig själv totalt, nu i efterhand förstår jag hur dåligt jag egentligen mådde men ändå på något sätt är jag glad att jag gick igenom den perioden för lärde känna mig själv på ett annat sätt.

Hade ändå en helt okej nyår, sen firade jag också min födelsedag med världens roligaste fest (!) och försökte se glad ut på bilder...

Februari

I februari hände inte speciellt mycket, började "dejta" men inget av det va seriöst utan bara en kul grej och festade nästintill HELA tiden och på bilden ovan firade vi en vän och åt såå god tapas!

Och klippte även av mitt hår, första gången ja kände mig bekväm med kort hår och fick så sjukt mycket komplimanger över det!

Mars

I mars började jag äntligen må mycket bättre och tog tag i min lägenhet som skulle ut på försäljning , fixade mina fransar och träffade Fanny igen och vi blev bästa vänner direkt! Dörjade även träffa Oscar (iiihhh!!!) och fotade mycket till bloggen!

April

Blir glad av att se dessa bilder <3 va nykär i Oscar och vi åkte till Sälen, umgicks med mina underbara vänner och även här var jag duktig att fota till blogg/instagram. En riktigt bra månad!

Maj

De bästa med Maj var ju helt klart att valparna kom, de va så mysigt! Sen firade vi Malles födelsedag, hängde mycket med Fanny (<3) och åkte med Oscar till Palma några dagar, ååh va mysigt.

juni

Asså juni var ju verkligen en jätte bra månad, valparna började växa, firade världens sötaste kusin som fyllde 1 år, gick på studentmottagningar, firade midsommar och åkte till smögen med ett jätte härligt gäng! Och såklart också summerburst som var jätte roligt.

Gillar

Kommentarer