Gå till ,[object Object]

My lips

Kollade tillbaka på gamla bilder och hade faktiskt glömt av hur mina läppar såg ut innan jag började med fillers. Vet att många är nyfikna så kanske är roligt att få höra lite mer!

8chttps://www.bokad

Gjorde fillers första gången dec 2015, och sen dess har jag gjort de 6 gånger. Dock så gjorde jag de med för lång mellanrum i början så de försvann nästintill helt i början innan jag fyllde på vilket var dumt tänkt av mig..

Vilket kanske alla inte förstår, så tar de oftast flera gånger innan man får de resultatet man vill ha, att göra en gång räcker oftast inte utan man måste fylla på för att de ska hålla (Iallafall för mig) Jag har nästintill varje gång lagt i 1 ml förutom min senaste gång då jag nu äntligen känner mig nöjd med storleken och bara ville ändra formen lite och la då i 0.5 ml.

h

Så tillbaka till bilderna, de två första bilderna är utan något fillers i alls, och de två bilderna längst ner är de senaste året då ja fyllt på 2 gånger, nu känner jag mig nöjd!

Och jag tipsar såklart om NadjaFace Perfect som jag samarbetar med. Glöm inte koden "marielinhem10" som ger er 10% rabatt till 31/12 så skynda er för att ta del av samarbetet!

Ni kan boka tid HÄR

Gillar

Kommentarer

Sophiehelena
Sophiehelena,
Så fint! Du va fin innan också 😊
nouw.com/sophiehelena
ChaniqueKarlsson
ChaniqueKarlsson,
Lika vacker då som nu! 😊 älskar naglarna!
nouw.com/chaniquekarlsson
annahults
annahults,
Fin blogg😍
nouw.com/annahults