Gå till ,[object Object]

Netflix & chill - Serie tips!

Once upon a time: "En fantasiserie som handlar om hur alla sagofigurer kommer till denna värld genom en förbannelse. De vet inte om vilka de är men förbannelsen kan brytas av en hjälte. Men de stannar kvar i denna värld och vet vilka de är. I serien visar det sig att en saga aldrig slutar."

Helt ärligt är inte detta en favorit serie, tycker den är lite seg vissa stunder men vissa stunder är den jätte spännande, men hört så många andra som gillar den så tipsar om den iallafall! Finns på Netflix

h

Homeland: "Efter åtta år i fångenskap återvänder marinkårsoldaten Nicholas Brody till USA som hjälte. Men alla tror inte på honom, framför allt inte CIA-agenten Carrie Mathison, som hävdar att Brody har omvänts och nu arbetar för Al-Qaida. Det som följer är en farlig katt- och råttalek med Amerikas nationella säkerhet."

Helt klart en av mina absoluta favorit serier, tycker den är så otroligt spännande och jag gillar att den är mer verklighetsbaserad än många andra serier. Finns på Netflix!

h

Riverdale: "Archie och hans gäng i Riverdale kämpar inte bara om vanliga tonårsproblem som sex, kärlek, skola och familj, utan blir även indragna i ett gåtfullt mysterium."

Spännande, rolig och ibland lite obehaglig men sjukt bra, önskar de fanns mer säsonger bara.. Finns på Netflix

h

Greys anatomy: "Denna dramaserie följer en grupp unga läkare på Grace Mercy West Hospital, som alla påbörjade sina karrirärer som praktikanter på sjukhuset. En av de unga läkarna, densammme som serien är döpt efter, Meredith Grey, är dotter till en berömd kirurg. Meredith kämpar för att upprätthålla goda relationer med övriga kollegor, i synnerhet sjukhusets chefskirurg, Richard Webber som haft en relation med Merediths mamma när hon var yngre."

Det bästa med denna serien är ju helt klart att de finns 12 säsonger, de känns som att den aldrig tar slut. Tycker den är så bra! Funderar faktiskt på att kolla om den snart.. De har tyvärr tagit bort hela serien på Viaplay men såg någonstans att den ska komma tillbaka i höst.

h

13 reasons why: "Tretton skäl varför är en amerikansk TV-serie baserad på boken med samma namn av Jay Asher. Serien handlar om Clay Jensen som får ett paket med tretton kassettband inspelade av klasskamraten Hannah Baker som begått självmord."

Sjukt bra men så hemsk serie, tycker alla borde kolla på denna... Finns på Netflix

h

Gone: "Som överlevare i ett berömt kidnappningsfall blir Kit tidigt lyhörd för liknande fall. Tillsammans med agenten som räddade henne, arbetar hon i en specialstyrka som söker efter saknade personer"

En kriminalserie jag och Oscar precis börjat kolla på, tycker verkligen den är så bra! Varje avsnitt handlar om en ny kidnappning, väldigt spännande. Finns på Viaplay

4

Bron: "Poliserna Saga Norén - med ett tydligt av Aspergers syndrom präglat avvikande socialt beteende - och Martin Rohde utreder en seriemördare efter att ett lik dumpats mitt på Öresundsbron, precis på gränsen mellan Sverige och Danmark. Morden antyds ha sociala och politiska motiv, och visar sig ingå i en lika sofistikerad som djävulsk hämnd."

När man trodde de inte fanns mer bra serier och mina svärföräldrar tipsar om denna, asså är helt besatt. Jag och oscar har hunnit se 2 säsonger på typ en vecka , så spännande och så chockad över att en svensk/dansk serie kan vara så bra! Finns på Netflix

EDIT: omg glömde skriva av den bästa serien av de bästa - handmaid’s tail !!!! Finns på HBO

Gillar

Kommentarer

Felicia
,
Vet inte om du kanske redan visste det men Greys Anatomy har 14 säsonger ute 😊