Gå till ,[object Object]

Om mig

- Alla mina vänner kallar mig marre,murr eller murris, tror ingen säger Marie(?) och jag föredrar faktiskt att bli kallad typ marre som de flesta säger!

- Har tix i min axel/skuldra vilket gör att jag rör på hela ena sidan när jag har för tajt bh/tröja. Detta går i perioder men just nu är det hemskt.. Därför har jag ofta mjuka och sköna bh-ar på mig för de gör nästintill ont om jag gör de för mycket.

- Jag har superlätt för att börja gilla människor och speciellt att lita på folk, inte alltid de bästa men de gör också att ja är är lätt att bli vän med vilket är bra! Eller?..

- Jag älskar verkligen kläder och mode men för att vara ärlig så går jag mestadels runt i mjukis kläder, lat-YES.

- Jag är väldigt kräsen när de gäller mat.. och dryck med för den delen! Vilket oftast är väldigt jobbigt haha.. Några saker ja inte gillar som de flesta gör är tillexempel: Kaffe, cola, glass, choklad, skaldjur osv osv..

- Jag är BÄST på att skjuta fram saker, kan vara allt från att städa/ringa någon/träna/äta ja jag kan fortsätta, något ja måste bli bättre på!

- Jag är bäst på fest (hahaha) nej men det jag menar är att jag är knappast den som sitter ner och chill pratar utan står och dansar eller shotar i baren, kul ändå!

- Är utbildad makeup artist, frans stylist, extensions stylist och inom kosmetisk tatuering. Något alla inte vet om mig!

Gillar

Kommentarer