Gå till ,[object Object]

Planerna inför denna veckan!

Måndag:
Måste börja packa inför Spanien, låter kanske sjukt att packa en vecka innan men vet inte riktigt när jag ska hinna göra de annars.. Jobbar 12.30-19.00 och därefter ska jag hem till oggis<3

Tisdag:
Ska fixa fransarna kl 10.00, sen måste jag hinna göra lite ärenden innan jag ska fota med Felicia och även jobba 14.00-19.00

Onsdag:
Ska vara i salongen 10.00-18.30 , först ska ja få mina naglar fixade och därefter göra Mys fransar, de brukar ta sin lilla tid haha! Sedan har jag lite kunder.

Torsdag:
Jobbar 10.00-15.30 (SEMESTER I 11 dagar!!!!) därefter ska jag hem och gå ut med alla hundarna samt förbereda allt inför midsommar, tex packa då ja inte ska va hemma något osv.

Fredag:(midsommarafton)
Vi ska fira midsommar med några andra par med lekar, god mat osv så de ska bli jättetrevligt!

Lördag:(midsommardagen)
Planerna är fortfarande smått oklara men har biljett till Sealodge på smögen och ska förmodligen dit bara jag löser så jag kommer dit upp osv då alla mina vänner redan är där. Men de blir nog roligt!!

Söndag:
Ska troligtvis lösa att jag åker hem på kvällen så kommer vakna upp hemma vilket jag ser framemot så mycket! Hade jag vaknat i smögen hade de tagit så många timmar innan man var hemma..
& så ska ja packa de sista inför Spanien för åker dagen därpå!!!

Gillar

Kommentarer

Faronsson
Faronsson,
Låter så mysigt!😍⭐️
nouw.com/faronsson
Alexandrawiberg
Alexandrawiberg,
ha en fin dag 😊
nouw.com/alexandrawiberg