Gå till ,[object Object]

Svar på frågestunden

Hur mycket tjänar du på din blogg?
- Det är väldigt olika faktiskt, handlar helt och hållet beroende på hur mycket samarbeten jag kör just den månaden, men några tusen i månaden!

Vilken kamera använder du?
- Köpte ju en ny för inte så längesedan och det är en Sony A5100, den är verkligen grym!

Ska ni behålla en av valparna eller har den knte flyttat än bara?
- Vi ska inte behålla någon valp, vi har sålt alla men vi passade en av valparna nu i två veckor så den har precis åkt hem igen.

Jag vet inte om det bara är jag som har problem med att läsa din blogg men när man klickat sig in så börjar sidan att hoppa. Läser man ett inlägg så kan sidan hoppa till det nedersta inlägget exempelvis.. Speciellt då man kollar i telefonen, har inte det problemet med någon annan blogg..
- Men va?? Nej va tråkigt! Har inte hört någon annan säga detta.. Ska mejla Nouw och fråga om det vet varför..

Varför svarar du inte på frågor/ kommentarer du får i dina andra inlägg. Om du inte vill svara på frågan för du inte tycker den är lämplig kan du skriva det som svar. Nu framstår Du bara som dryg tyvärr
- Om någon ställer en fråga svarar jag alltid men är dålig på att svara på andra kommentarer tyvärr men ska absolut bli bättre!

Vad tycker du om träffa människo från andra länder?
- Tycker inte det är någon skillnad från att träffa människor från Sverige eller något annat land, om det var de du tänkte på!

Ångrar du någon av dina tatueringar?
- Haha alltså ångrar.. Kanske isåfall en av tatueringarna jag har på fötterna men nja..

Hur träffades du och Oscar? Ni är så fina tillsammans!
- Tack va glad jag blir! Vi matchade på Tinder (Hahaha) men har gemensamma vänner och har snackat när vi var yngre så vi var inte helt okända för varandra!

Använder du alltid string?
- Haha konstig fråga.. Men ja de gör jag typ!

Har du och Osvar tankar på att skaffa barn?
- Alltså såklart vill vi skaffa barn tillsammans men absolut inte än på några år!

vad var det som fick dig börja blogga?
- Hmm oj.. Började blogga redan 2009 och helt ärligt kommer jag inte ihåg haha :(

vad är det bästa med att blogga?
- Alla fina kommentarer och när folk kommer fram och berömmer mig för bloggen osv, ni är ju underbara!

villken är favo låten just nu?
- Tycker Too good at goodbyes med Sam Smith är jätte bra!

beskriv din blogg i 3 ord!
- Enkel, personlig,

Vad hände med dig och ditt ex? Han du hade en lägenhet ihop med
- Det funkade inte helt enkelt så vi gjorde slut!

Vet inte om du har gjort fransförlängning eller om du använder lösögonfransar. Men om du brukar använda dig utav lösögonfransar, vilka är dina favoriter?
- Jag har fransförlägning och har haft de i flera år men skulle ja tipsa om några lösögonfransar är det helt klart denna hemsidan ni ska kika in!

Vilka tjejer/kvinnor inspirerar dig?
- Två exempel är Andrea Hedenstedt och Therese Lindgren.

Är du feminist? Och vad betyder "att vara feminist" för dig?
- Ja helt klart, det borde alla vara! Kort och gott : jämnlikhet

Hur var du under din skoltid? Skulle vara kul att höra lite om högstadiet vs. gymnasiet, vad du hade för roll i dina klasser, vad du har tyckt om skolorna du har gått på o.s.v.
- I högstadiet skulle ja kalla mig själv för en bitch, hahaha nu när jag ser tillbaka på mig själv var jag helt klart inte den bästa personen men tror också en stor del var för att jag hade väldigt många personer i skolan och utanför (fick sååå mycket hatkommentarer på den tiden) som inte gillade mig. Så tror ja satte upp en fasad för att verka obrydd. På gymnasiet var jag verkligen inte så, mitt första år var jätte roligt och fick många nya vänner men tvåan och trean var faktiskt hemska, gillade inte min klass eller skola och det var många där som tydligen heller inte gillade mig då jag ofta uteslöts från saker. Men men inget jag tänker på längre!

Vilken är den absolut bästa sminkprodukten du vet?
- Min highlighter från Becca helt klart!! Älskar den

Hur är åldersskillnaden på dig och O? Hur stort ska du och O flytta till? Känns det nervöst att flytta ihop efter att ha bott ihop med någon annan?
- Han är ett år äldre än mig, alltså 96:a . Vi ska flytta in i en normal tvåa. Nej inte alls! Vi bor ju nästintill med varandra nu med så jag bara längtar ihjäl mig efter vårat egna ställe!

  • Q/A

Gillar

Kommentarer

moaandersson
moaandersson,
Försökt hitta tröjan du har på dig på denna bilden på h&sms sida men hittar inte den 😟 Kan du snälla länka om du finner den eller säljer dem den inte mer? Kram!
nouw.com/moaandersson
duvetmarie
duvetmarie,
Hittar den inte heller tyvärr så har Ingenaning..
nouw.com/duvetmarie