Gå till ,[object Object]

V.7

Måndag: Startade en ny vecka med att åka hem till min mamma för att fixa lite viktiga saker (tillexempel skriva CV och planera kommaede månader..) samt klippte hon mitt hår! Som jag skrev blev jag korthårig igår, jobbade också några timmar på kvälken!

Tisdag: alla hjärtans dag och jag jobba hela dagen och på kvällen ska jag våldgästa min mamma och Tomas för att äta middag med dom.

Onsdag: ska troligtvis träffa Janina(?) för vi har en så rolig challenge vi ska spela in till youtube, vi båda har seriöst panik över hur detta ska gå men det ska bli så rolig om ja känner oss två rätt haha!

Torsdag: Sista jobb dagen för denna veckan, har bara lite kunder denna dagen och ska också träffa Felicia och fota lite outfit bilder samt fixa iordning hennes fransar.

Fredag: Ska svänga förbi Tania och fika på hennes jobb sen blir de en väldigt lugn fredag. Har lovat mig själv att ha en vit helg (varit väldigt mycket alkohol i hela januari..) så blir en väldigt lugn dag!

Lördag: tänkte bjuda över någon kompis på mello-mys! Man får ju faktiskt passa på nu när de är mello, Någon som är på??

Söndag: ska ha en riktig spa dag här hemma och ta hand om mig själv, ska också ha obligatoriska städ söndagen.

Gillar

Kommentarer

tompa
,
Kan komma på Mello
claratime
claratime,
Hoppas du får en fin vecka, kram
nouw.com/claratime
Elin
,
Hej! Kan inte du berätta lite om hur det är att jobba som franstylist? Vart gick du utbildningen och lever du enbart på lönen från fransarna? Räcker de för att leva på eller behöver man ett till jobb? 😊 kram!