Gå till ,[object Object]

Våran lägenhet!

Fick lite frågor angående våran lägenhet som ja skrivit om mycket det senaste så måste ju berätta mer om detta! Jag och min pojkvän Oscar har alltså köpt en lägenhet i Kolla Parkstad (Kungsbacka)

Själva delen hur vi fick lägenhet var att vi skrev upp oss i våras och sedan när de påbörjade försäljningen var vi sjukt snabba men tyvärr fick vi inte några av våra första val då vi ville ha 2,5 lägenheterna men vi fick en 2:a och valde att ta den då de är en investering att köpa nybygge och vi ville verkligen köpa lägenhet tillsammans!

Sen då så skrev vi på lägenheten i somras om jag inte minns helt fel och sen dess har det egentligen inte hänt så mycket än att vi betalat en liten del av handpenningen. Men nu har vi precis valt våra tillval! Lyckan att få välja golv, klinkers till hall & badrum, kakel till kök, alla vitvaror osv osv. Vi ville inte lägga för mycket pengar på tillvalen men jag är nöjd med hur de blev.

Ovan ser ni våra klinkers i badrummet, golvet som kommer vara nästan över hela lägenheten(förutom en del av hallen och badrum) samt andra delar från badrummet.

Här övan ser ni en liten inblick i vårat kök, vi valde svart bänkskiva och svart skiffer kakel med vita köksluckor och silver handtag. Tror de blir grymt faktiskt! Visst hade de varit jätte fint med marmor skiva men det var inget vi ville lägga flera tusen på..

Fanns inte så mycket roliga bilder att visa men detta kanske ger er en liten inblick iallafall!

Sist men inte minst - inflyttning är någongång januari-mars 2019

Gillar

Kommentarer

Victoriamagnusson
Victoriamagnusson,
åh vad roligt med lägenheten! skulle oxå vilja köpa nybygge!!
nouw.com/victoriamagnusson
duvetmarie
duvetmarie,
ja de är grymt!
nouw.com/duvetmarie