Gå till ,[object Object]

Veckan

Måndag: Planerna var att äntligen få tillbaka mitt svall men tjejen som skulle göra det blev sjuk så får vänta ytterligare några dagar.. Ska iallafall till salongen för lite jobb och efter det ska jag och Emil stor handla, så skönt att få det gjort!

Tisdag: Har en kund som skall göra 3D-bryn därefter har jag inga planer, vill verkligen julpynta hemma så ska kanske börja planera lite vart allt ska vara osv..

Onsdag: Är ledig från jobb hela dagen då jag ska ta tag i alla våra garderober och byråar här hemma då ja mest bara slängt in saker så ska göra iordning allt sådant, de måste verkligen göras ibland! Senare ska jag träffa alla Nouw tjejerna på Orange N blk så det ska bli jätte trevligt.

Torsdag: jobb, jobb, jobb.. På kvällen kommer dock mina vovvisar så ska få pussa på dom lite vilket ska bli så mysigt.

Fredag: Har inget planerat på dagen men är det bra väder ska ja ta mig ut på en powerwalk, måste verkligen sätta igång med träningen igen.. På kvällen ska iallafall jag och Emil ha date night , middag och bio står på schemat. Så mysigt!

Lördag: Ska passa hundarna på förmiddagen igen(:DDD) sen ska ja försöka planerna in att ta en drink eller två med någon tjejkompis, det var längesen nu!

Söndag: Planerna är att kanske gå på julmarknad med mamma och Emil i Alingsås samt ta en lunch/fika där, samt fira 1 advent! Mys

Gillar

Kommentarer