Gå till ,[object Object]

Veckan!

MÅNDAG
Startade dagen riktigt tidigt med ett "möte", tog sedan tag i lite grejer som skulle köpas på Ikea med mamma. Passade också på att luncha med henne. Sedan blev de jobb hela eftermiddag och kväll.

TISDAG
Ska verkligen STOR STÄDA hela lägenheten, hur ofta behövs inte de göras egentligen?? Sjukt känns som de enda jag gör är att städa.. Sedan ska jag till salongen på kvällen.

ONSDAG
Det blir mer fix i lägenheten, ska packa ner lite saker som jag vet att ja inte kommer ha användning av nu i vår/sommar och ta hem till mamma. Även denna dag är det jobb på kvällen i salongen.

TORSDAG
Inga planer för dagen ännu men senare på eftermiddagen ska jag träna med några andra bloggare här på Nouw, så roligt!

FREDAG
Planerna var att jag skulle åka till Tjuvkil och passa mina hundar men nu verkar det inte behövas så har faktiskt inga planer alls!

LÖRDAG
Ska ta mig in till stan på förmiddagen och kanske träffa någon vän på fika sedan på kvällen ska jag kröka i Kungsbacka(?) lite oklart men sjukt kul ska det bli!

SÖNDAG
Kommer troligtvis vara bakis så ska bara ta lungt hela dagen, skönt!

Gillar

Kommentarer

egobella
egobella,
Håller också med om städning, håller på att göra om i mitt rum och just nu ligger det grejer över allt i lägenheten! Har en deadline imorgon men får se om den håller 😉 super fin bild ox 😊
nouw.com/egobella
isabelhakansson
isabelhakansson,
Hanna
,
Är du inte tsm med Emil längre?😱
verozitas
verozitas,
Så fin genser & boots <3
nouw.com/verozitas