Gå till ,[object Object]

Veckan!

Måndag

Vaknade upp brevid en väldigt mysig vän och åkte därefter in till stan och träffade Soff, hon hjälpte mig fota lite och så skulle vi umgås en stund men fick så ont i magen så var faktiskt tvungen att åka hem.. Skulle därefter åka och jobba men pga mansvärken bokade ja om alla mina kunder.

Tisdag

Ska ta tag i rensning och städning i min lägenhet inför visning, ska också målas en vägg och lite saker ska packas ner och köras hem till mamsen, därefter är det några timmars jobb.

Onsdag

Kommer troligtvis fortsätta att fixa i lägenheten och måste också sätta mig ner med min mejl som jag slarvat med lite för mycket den senaste veckan.. Har också jobb i salongen på kvällen.

Torsdag

Ska troligtvis ha förhandsvisning av min lägenhet innan visning för några som var extra intresserade, så det ska bli spännande, också är det jobb på salongen denna dagen, sista dagen innan helg!

Fredag

Ska träffa min älskling felicia och hjälpa henne med lite sista saker innan hon åker till Thailand och på kvällen ska vi träffa två till kompisar och spela shuffle board och kröka lite, så härlig fredag!

Lördag

Hoppas att jag inte vaknar upp för bakis för ska städa de allra sista inför visningarna på söndag och måndag, därefter ska vi ett gäng bila ner till Varberg för att äta middag och föra i Addes stuga och därefter gå på ett event på Societen, också sova i Varberg!

Söndag

Vaknar upp i Varberg och spenderar väll lite av dagen där innan vi alla beger oss hemåt och väl hemma har det varit visning!

Gillar

Kommentarer

Moa
,
Så fin bild på dig!