Gå till ,[object Object]

Veckans planer!

Måndag: åkte hem från Oscar tidigt imorse för att passa hundarna nu på förmiddagen sen skall jag jobba senare i eftermiddag.

Tisdag: jobbar förmiddag i salongen därefter bara hem och ta de lugnt! Måste jobba lite hemifrån..

Onsdag: Jag ska till Frölunda torg för att låna lite kläder jag ska använda på lördag då jag ska vara med på en kampanj! Sen ska jag träffa Lovisa på en lunch innan jag åker iväg och jobbar.

Torsdag: Ledig förmiddag men ska göra klart lite bokföring , fakturor osv på mitt företag sedan jobba hela eftermiddag/kväll.

Fredag: Ska till min franstjej och fixa till mina fransar , därefter har jag inga som helst planer ännu.. Ska vara hemma på kvällen för att ta ett bad och fixa iordning allt inför lördagen.

Lördag: Ska till Frölunda Torg för att fotas vid deras ”instawalls” det har just nu en kampanj där de satt upp ett flertal väggar som är perfekta bakgrunder till instagram!
Så jag ska vara där mellan 14-16 för att ge tips och typ snacka med folk som kommer dit, hade varit så roligt om ni kom!!
Sen skall jag hem till Lovisa och hjälpa henne förbereda inför hennes födelsedags firande och på kvällen blir de utgång!

Söndag: Kommer vara bakis så blir bara att chilla hemma, och såklart äta våfflor då det är våffeldagen! (och min namnsdag)

Gillar

Kommentarer