Gå till ,[object Object]

Vinn presentkort värde 500:-

Tävling - Vinn presentkort värde 500:-

Jag har just nu ett samarbete med Hunkemöller där jag har möjligheten att tävla ut ett presentkort till er värde 500:- , hur grymt? Hunkemöller är en av Europas största underklädes specialister, de har alltid nya produkter på lager och är först med de nya trenderna.

Och de har inte bara underkläder utan även ett stort sortiment utav sportkläder, badkläder, nattkläder och strumpor. På Hunkemöllers hemsida finns något för alla vackra kvinnor och de tycker att alla kvinnor förtjänar att känna sig självsäkra och feminina.

Tävlings regler:

1. Följ hunkemöller(länk!) och mig(länk!) på instagram.

2. Kommentera att du är med och tävlar och glöm inte att skriva din mejl - för större chans att vinna får ni absolut skriva en motivation varför just du vill vinna men detta är inte obligatoriskt.

3. Tävlingen kommer pågå tills 30:e April och vinnaren kommer presenteras här på min blogg.

LYCKA TILL!


Gillar

Kommentarer

Ellifrykback
Ellifrykback,
Åh va kul, jag är med och tävlar för jag ska utomlamds till sommaren och behöver en ny snygg bikini så det skulle verkligen sitta perfekt eftersom dem har så otroligt snygga badkläder där!!<3 Min mail: ellinor.frykback2telia.com
Kram kram!!
nouw.com/ellifrykback
Maria
,
hoppas på tur att få vinna presentkort så man kan köpa snygga bikinis inför resan till filipinerna jag ska på i maj😍 älskar din blogg du tar alltid snygg bilder och verkar vara en sån go tjej!
JeyJey
JeyJey,
Gu så kul. Följer båda nu.
Skulle vara extremt kul att vinna då jag fick en son för 1.5 år sedan och har skämt bort honom rejält men glömmer gång på gång mig själv så förra sommaren ägde jag inga badkläder och har ännu inte köpt några än samt att jag har samma bhar som innan graviditeten och kan säga att det inte är samma bröst kvar längre xD
nouw.com/jeyjey
Wilma
,
Jag är med!
Nya snygga och sköna underkläder är något som är ett måste för mig. Det är ett sätt att få känna sig vacker och kvinnlig 🌻

Email: wilma-wilma@live.se
Ajla
,
Åh vad rolig tävling! Det skulle vara så kul att vinna och kunna unna sig en underbar bikini till sommaren, man kan ju aldrig ha för många!
Mail: ajlakos@hotmail.com
Louise
,
Jag är med och tävlar!
Vore super kul å vinna då jag för det första är student och för det andra precis köpt lägenhet, så kan inte riktigt lägga pengar på underkläder själv just nu. Därför vore det fantastisk om jag fick vinna!
Tack för en bra blogg!:)
Johanna
,
Jag är med!
Jag tycker verkligen att strumpor och trosor är så tråkigt att handla (förutom om man är på Victoria’s secret eller liknande haha då är det ju superkul men hur ofta är man där liksom..). Så just pga det har jag inte alls många underkläder och är i stort behov av fler och finare trosor och hade även passat på att köpa en ny bikini till sommaren!
🌴🌞✨🥂🌊
Jacqueline
,
åh vilken rolig tävling, är självklart med <3 vore fantastiskt att få vinna lite nya fina underkläder eller badkläder inför sommaren 😉 äger tyvärr inget från hunkemöller sen tidigare, så vore extra roligt att få vinna och få chansen att prova detta märke som jag hört så mycket positivt om! Förhoppningsvis hittar jag några nya favoriter <33 följer på insta: jacquelinelindahl
Emma N
,
åh vad roligt! jag är med i tävlingen. Har precis rensat bort slitna underkläder så är i behov med massa nya fräsha underkläder 😊) Följer på instagram!
Helena i Uppsala
,
Jag är med! Mina gamla BH:ar har rostat sönder! Finns det rostfria hos Hunkemöller?