Gå till ,[object Object]

Week

MÅNDAG: Vaknade upp hos Oscar och när han åkte till jobbet åkte jag hem, ligger just nu i sängen och svarar på lite mejl! Ska dock hoppa in i duschen nu då jag ska jobba några timmar i salongen och därefter hämta Oscar.

TISDAG: Är ledig från jobb så ska ha en hel dag med Ogge! Först ska vi ta en promenad innan frulle sen typ ta de lungt innan vi ska hem till mina päron på middag. Härlig dag, hoppas på bra väder!

ONSDAG: Har jobb i salongen största delen av dagen typ, inte mycket mer än så! Har dock väldigt många timmars rast mellan kunderna men men.

TORSDAG/FREDAG: Dessa dagarna är planerna väldigt oklara, ska planera in häng med tjejerna (vi är fyra tjejer som ska till Barcelona i sommar så vi ska kolla flyg/boende osv) ska också försöka träffa Felicia och fota härliga vår bilder.

LÖRDAG: Äntligen blir de utgång med favvo tjejerna, som ja saknat att festa med dom en helkväll! De verkar som att vi ska till trägårn där Det Vet Du ska spela.

SÖNDAG: Kommer vakna upp bakis med Oscar så blir en lugn söndag med att äta godis och kolla igenom några säsonger av GOT

Gillar

Kommentarer

Emma
,
Har du redan ny pojkvän igen? 😊
claratime
claratime,
hoppas du får en fin vecka! kram
nouw.com/claratime