Gå till ,[object Object]

Week

Måndag: Börjar jobb dagen med en kund och därefter ska jag fixa mina naglar, tror de blir svart glittriga denna gången, vi får se! Ska också fixa min kollegas fransar sen har jag lite mer kunder innan ja åker hem för dagen.

Tisdag: Först ska jag upp super tidigt för att sminka min mamma som ville se lite "halloween" ut på jobbet, sen ska jag iväg på en sak men de får ni inte veta än, utan på en vlogg som kommer upp i veckan! (Ska bara dubbelkolla att jag får filma) Sen ska jag hjälpa till och inventera på en affär i Kungsbacka.

Onsdag: Jobbar från kl 13-20 ungefär så hinner inte med så mycket mer än så!

Torsdag: Är ledig på förmiddagen men ska fixa klart min halloween outfit inför helgen sen skall jag jobba hela eftermiddagen i salongen. Måste faktiskt också sätta mig ner och lägga upp mer annonser på Tradera med, de tar sin tid!

Fredag: Har tre kunder på förmiddagen sen ska jag hem till Oscar och tror de blir en lugn fredag hemma med en god middag och bara mys!

Lördag: Planerna är att fira halloween på Esters med gött folk, är såå taggad på halloween smink. Dock känns allt fortfarande väldigt oklart men de löser sig nog under veckan!

Söndag: Ska först och främst ta en sovmorgon sen vet jag inte vad som händer! Bake-pizzan är iallafall obligatorisk. Nom!!

Gillar

Kommentarer

emmel
emmel,
Vilken härlig vecka 😀
nouw.com/emmel
C
,
vad ska du ha för vinterjacka iår?:)
duvetmarie
duvetmarie,
har en från förra året, vet inte exakt märke..
nouw.com/duvetmarie